AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk merdiven görmek

Kahve falında yamuk merdiven görmek

Kahve falında yamuk merdiven görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, güzel günlerin geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında yamuk merdiven gördüyseniz:

  • Herkese uyum sağlamaya veya diğerlerinin yolundan gitmeye çalışarak tartışmalardan kaçınıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yamuk merdiven görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yamuk mezar görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk anahtar görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yamuk diş görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulur.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işaret eder.

Kahve falında yamuk iğne görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk oklava görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir