AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk yürümek

Kahve falında yamuk yürümek

Kahve falında yamuk yürümek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında yamuk yürümek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında yamuk yürümek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına yorulur.

Kahve falında yamuk ayak görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk kaş görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında evini yamuk görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişleri yamuk görmek dertlerin ortadan kalkacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yamuk ağız görmek yardımının olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir