AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişleri yamuk görmek

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri yamuk gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dişleri yamuk görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamuk diş görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, şansının ve bahtının döneceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında burnunun yamuk olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamuk yüzük görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi yamuk görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir