AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan düşmek

Kahve falında bacadan düşmek

Kahve falında bacadan düşmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin muradına ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bacadan düşmek gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında bacadan düşmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında baca tütmesi görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında baca temizlemek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük baca görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında baca yapmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına rivayet eder.

Kahve falında soba bacası görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Kahve falında baca yaptırmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir