AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacanak dövmek

Kahve falında bacanak dövmek

Kahve falında bacanak dövmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bacanak dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında bacanak dövmek kaybettiği şeyi bulmasına, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacanakla kavga etmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacanak görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin de rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek dövdüğünü görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında cinleri dövmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalettir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek sahip olacağı malın faazlalığına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında öldüresiye dövmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul müdürünü dövmek gamsız bir hayat süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir