AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacanakla kavga etmek

Kahve falında bacanakla kavga etmek

Kahve falında bacanakla kavga etmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacanakla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Kahve falında bacanakla kavga etmek ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisini ona adayacağına yorulur.

Kahve falında bacanak görmek amaçlarını yerine getireceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacanak dövmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kavga edip galip gelmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işarettir.

Kahve falında anne kavga etmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşla kavga etmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede kavga etmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla kavga etmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir