AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakut taş görmek

Kahve falında yakut taş görmek

Kahve falında yakut taş görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, iş güç sahibi olacağına, muradına ereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakut taş gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında yakut taş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakut taşı görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakut gerdanlık görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakut takmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yakut yüzük görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakut görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında yakut bilezik görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakut yüzük takmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir