AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını yara görmek

Kahve falında bacaklarını yara görmek

Kahve falında bacaklarını yara görmek tamamlanmadan kalacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yara gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını yara görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacağında yara görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının yara olduğunu görmek ruhsal olarak etkileneceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında bacakta derin yara görmek çok büyük zararlar edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sol bacakta yara görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarda yara görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir