AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının zayıfladığını görmek

Kahve falında yakınının zayıfladığını görmek

Kahve falında yakınının zayıfladığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında yakınının zayıfladığını görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek zorlukların ortadan kalkacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının zayıfladığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek sorunların günden güne azalacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir