AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun cenazesini görmek

Kahve falında oğlunun cenazesini görmek

Kahve falında oğlunun cenazesini görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, kısmetlerinin bol olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun cenazesini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında oğlunun cenazesini görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında cenazede oynamak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi cenaze törenini görmek umutlarının da tükeneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cenazesini görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazede fatiha okumak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze taşımak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeye dua okumak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bir cenazeye gitmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir