AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye gittiğini görmek

Kahve falında cenazeye gittiğini görmek

Kahve falında cenazeye gittiğini görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, istediklerini elde edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye gittiğini gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Kahve falında cenaze taşıdığını görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze tabutu görmek büyük zararlar getireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cenazesi görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, kalabalık günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında cenaze ve düğün bir arada görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının cenazesini görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir