AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını dövmek

Kahve falında yakınını dövmek

Kahve falında yakınını dövmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında yakınını dövmek gördüyseniz:

  • İstediğinizi şeyleri başarmak için çok çalışmalısınız.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yakınını dövmek ticaret hayatını ilerleteceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında horoz dövmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sorunların hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çocuğunu dövmek bazı radikal kararlar alınacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında elle dövmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, ancak yılmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir