AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını görmek

Kahve falında bir yakınını görmek

Kahve falında bir yakınını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınını gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında yakının vurulduğunu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında yakın akraba görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının öleceğini duymak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Kahve falında yakınının dövüldüğünü görmek işlerin sürekli artacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının delirdiğini görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında yakın birinin mezarını görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bayanla yakınlaşmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını üzgün görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir