AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabasını hamile gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabayla öpüşmek aksine daha da zorlaştıracağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın akrabanı görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yakın bir akrabanın öldüğünü görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine inanılır.

Kahve falında yakın akrabayla evlenmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yakın akrabanın evlendiğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir