AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak saygının hiç eksik olmayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak şeylerle ilgilenebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle yakınlaşmak aileden ayrı kalınacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle evleneceğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın erkek görmek şansın yüzüne güleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeği dövmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın iki erkek görmek malının ve parasının da artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir