AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınına araba çarptığını görmek

Kahve falında yakınına araba çarptığını görmek

Kahve falında yakınına araba çarptığını görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınına araba çarptığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında yakınına araba çarptığını görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendine araba çarptığını görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insana araba çarptığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında birini araba çarptığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir