AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine araba çarptığını görmek

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında annesine araba çarptığını gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında annesine araba çarptığını görmek yeni bir araba satın alınacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kötü sözler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşine araba çarptığını görmek her zaman neşeli olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir