AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek çok önemli noktalara geleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun araba çarptığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğuna araba çarptığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kendine araba çarptığını görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna araba çarptığını görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir