AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek

Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek

Kahve falında arabayla birine çarptığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, girişimlerde bulunacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla birine çarptığını gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında birini araba çarptığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendini araba çarparken görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet eder.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına araba çarptığını görmek aradığı kişiyi bulacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneme araba çarptığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe araba çarptığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayattan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir