AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini araba çarptığını görmek

Kahve falında birini araba çarptığını görmek

Kahve falında birini araba çarptığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında birini araba çarptığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Kahve falında erkek çocuğuna araba çarptığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine araba çarptığını görmek evlatlarının hayrını göreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başka birine araba çarptığını görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini araba çarparken görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insana araba çarptığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında birine araba çarptığını görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe araba çarptığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir