AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yakınını hamile görmek

Kahve falında bi yakınını hamile görmek

Kahve falında bi yakınını hamile görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, kötü duygularını yeneceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Kahve falında bi yakınını hamile gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında bir yakının hamile olduğunu görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakının hamile olduğunu görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yakının hamile olduğunu duymak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Kahve falında yakınını hamile görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile yakınını görmek birçok dertle muhatap olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir