AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında yakın bir arkadaşını hamile görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşı hamile görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını hamile görmek işe giren herkesin kalkınacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını hamile görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında hamile yakınını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir yakınını görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir