AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yakıldığını görmek

Kahve falında kuran yakıldığını görmek

Kahve falında kuran yakıldığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, başarısız olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran yakıldığını gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Kahve falında kuran yakıldığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından yakılmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerine kına yakılmış görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ağıt yakıldığını görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ele kına yakılmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasına kına yakıldığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işarettir.

Kahve falında ateş yakıp yemek pişirmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında saça kına yakılmış görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir