AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakaya çiçek takmak

Kahve falında yakaya çiçek takmak

Kahve falında yakaya çiçek takmak sarsılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sonra kendi işini kuracağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakaya çiçek takmak gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yakaya çiçek takmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalettir.

Kahve falında yakaya iğne takmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakaya broş takmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yakaya altın takmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yaka takmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sağlığının bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında çiçekli yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak işlerin yolunda gideceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işarettir.

Kahve falında çiçekli taç takmak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir