AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaka takmak

Kahve falında yaka takmak

Kahve falında yaka takmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaka takmak gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Kahve falında yakaya altın takmak kötü ve zor günler yaşanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakaya çiçek takmak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yakaya iğne takmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında yaka takmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

Kahve falında yakaya broş takmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında depreme yakalanmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında balık yakalayıp kesmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında zina yaparken yakalanmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir