AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakaya broş takmak

Kahve falında yakaya broş takmak

Kahve falında yakaya broş takmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, keder yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, patlama noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yakaya broş takmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında yakaya broş takmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Kahve falında broş takmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek broş görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulur.

Kahve falında broş almak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında broş görmek sağlığını geri kazanacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş broş görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta broş görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında inci broş görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir