AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakasına yapışmak

Kahve falında yakasına yapışmak

Kahve falında yakasına yapışmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakasına yapışmak gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında yakasına yapışmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yakasına yapışmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yakaya yapışmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya yapışmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında sülük yapışmak tüm özlemini gidereceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında dişine sakız yapışmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere yapışmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, destek göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir