AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobaya yapışmak

Kahve falında sobaya yapışmak

Kahve falında sobaya yapışmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sobaya yapışmak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Kahve falında sobaya yapışmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakasına yapışmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yere yapışmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işarettir.

Kahve falında sülük yapışmak hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakaya yapışmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yakasına yapışmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişine sakız yapışmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba ve duman görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir