AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakaya yapışmak

Kahve falında yakaya yapışmak

Kahve falında yakaya yapışmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yakaya yapışmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yakaya yapışmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yakasına yapışmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yakasına yapışmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında sobaya yapışmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, kısmetlerinin de kapanacağına işarettir.

Kahve falında yere yapışmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına inanılır.

Kahve falında sülük yapışmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişine sakız yapışmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir