AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere yapışmak

Kahve falında yere yapışmak

Kahve falında yere yapışmak kendisine fırsatlar yaratacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yere yapışmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yere yapışmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük yapışmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dişine sakız yapışmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yakasına yapışmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yakasına yapışmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında yakaya yapışmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya yapışmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öleceği yeri görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir