AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisini keşfedeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kirli gömlek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek bilgi ile donanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kirli gömlek giymek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında gömleğinin kirlendiğini görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, başarı ve zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak maneviyatın da zenginleşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir