AnaSayfa / Genel / Kahve falında zina yaparken yakalanmak

Kahve falında zina yaparken yakalanmak

Kahve falında zina yaparken yakalanmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zina yaparken yakalanmak gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Kahve falında zina yaparken yakalanmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşle zina etmek kederinin dağılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle zina yapmak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eşin zina yaptığını görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide zina yapmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yakınıyla zina etmek düzeninin yıkılmayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla zina etmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir