AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, riske atılacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında karlı havada yolculuk yapmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında havada yolculuk yapmak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu hava görmek güzel haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak kazançlı kapıların açılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak para sıkıntısı çekeceğine, hayattan her istediğini alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir