AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ona özlemle sarılacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, planlarının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak işlerin günden güne daha da açılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak dertlerinin sona ereceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında yolculuk yapmak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle yolculuk yapmak maddi açıdan ferahlayacağına, her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir