AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hayatının da kolaylaşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek razı geleceğine, helal kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda arabaya binmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada cam silmek önünün açık olacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında yağmurlu havada uçmak başarılarının katlanacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında havayı yağmurlu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak iyi anlaşacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir