AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yolculuk yapmak

Kahve falında havada yolculuk yapmak

Kahve falında havada yolculuk yapmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında havada yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında havada yolculuk yapmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yolculuk yapmak işlerinin tutacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı havada yolculuk yapmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada banyo yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak her zaman şükür içinde olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir