AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak ağız tadından olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, şansın döneceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, zaferler kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk yapmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyonda yolculuk yapmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle yolculuk yapmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla yolculuk yapmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon kasasında yolculuk yapmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir