AnaSayfa / Genel / Kahve falında zaman yolculuğu yapmak

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında zamanda yolculuk yapmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında zamanda yolculuk görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Kahve falında zamanda yolculuk etmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Kahve falında zaman yolculuğu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yolculuk yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir