AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek hak yolunda hayır işleri yapacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda yürümek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda sevgiliyle yürümek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurda yürümek huzurunun yerinde olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda biriyle yürümek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında yürümek sevdiği bazı kişileri kıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir