AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağanak yağmurda yürümek

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında sağanak yağmurda yürümek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kötü yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmur görmek zaferler kazanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda ıslanmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sağanak yağmura yakalanmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda yalın ayak yürümek insanları kıracağına, üzeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir