AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda çamurda yürümek

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek varlık içinde yokluk çekileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, alanında marka bir isim olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda çamurda yürümek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, her daim Allah yolunda olacağına delalet eder.

Kahve falında çamur yağmuru görmek yeni malların alınacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çamur ve yağmur görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur çamur görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yağmur görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek şansızlığın kırılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir