AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda biriyle yürümek

Kahve falında yağmurda biriyle yürümek

Kahve falında yağmurda biriyle yürümek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kararlar alacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Kahve falında yağmurda biriyle yürümek gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yağmurda yürümek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu suda yürümek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle yağmurda yürümek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek işinde başarılı olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek mutlu olacağına ve güleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir