AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağıyor görmek

Kahve falında yağmur yağıyor görmek

Kahve falında yağmur yağıyor görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, bereketli yağmurlara, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağıyor gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, önemli sorumluluklar alacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kekik yağı görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı yağı sürmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sana yağı görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında yağın döküldüğünü görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir