AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında oturmak

Kahve falında yağmur altında oturmak

Kahve falında yağmur altında oturmak başarılarının devamlı olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, adının fesada karışacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında oturmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler yaşam tarzınız, davranışlarınız veya dış görünüşünüz üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında yağmur altında oturmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun altında oturmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda oturmak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak hastaysa şifa bulacağına, sağlık sorunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında namaz kılmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun altında yatmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında koşmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir