AnaSayfa / Genel / Kahve falında parça parça et görmek

Kahve falında parça parça et görmek

Kahve falında parça parça et görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında parça parça et gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında et parçası doğurmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parça parça et görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında üç parça et görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında et parçası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek para sıkıntısı çekeceğine, haklılığının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında insan eti parçaları görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir