AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı veya hayallerinizi size faydalı olma potansiyeli olan kişilerle paylaşmanız durumunda hayalleriniz karlı fikirlere ya da girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek rahata kavuşmaya, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük dolu yağdığını görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine dolu yağdığını görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir