AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı yaralanmak

Kahve falında bacağı yaralanmak

Kahve falında bacağı yaralanmak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, karamsar olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında bacağı yaralanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin bacağında yara görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bacağında yara görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan yaralandığını görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında bacakta yara görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağı yaralanmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir