AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken koştuğunu görmek

Kahve falında yağmur yağarken koştuğunu görmek

Kahve falında yağmur yağarken koştuğunu görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağarken koştuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur yağarken yürümek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken dua ettiğini görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir