AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken yürümek

Kahve falında yağmur yağarken yürümek

Kahve falında yağmur yağarken yürümek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağarken yürümek gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken yürümek güzel günlerin sona ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yağarken dua ettiğini görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken dua etmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek sorunlarının birken beş olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağarken koştuğunu görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir