AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken denize girmek

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kar yağarken denize girmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kariyerinde atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada denize girmek aile içinde de bereketin artacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda denize girmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak zor bir dönem geçirileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yağmur yağmış görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir